Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkyZákaznická podporaAdministrátorNotifikace a upomínky
Notifikace a termíny - nastavení a fungování
Notifikace a termíny - nastavení a fungování
Aktualizováno před více než týdnem

V INSTRUCTORU jsou pro organizaci školení nastaveny dvě automatické notifikace uživatelům.

Výzva k absolvování kurzu

Notifikace je automaticky odesílána:

  • při přidělení kurzu uživateli

  • 21 dní před uplynutím lhůty pro opakování kurzu

Řádný termín pro absolvování kurzu je 21 dní. V notifikacích je však z důvodu legislativních požadavků uvedeno upozornění, že v případě mandatorních vstupních školení (BOZP, PO apod.) musí uživatel kurz absolvovat ihned/bezodkladně.

Připomínka

Notifikace je automaticky odesílána 7 dní před uplynutím řádného 21 denního termínu pro absolvování kurzu.

Notifikace připomíná uživateli zbývající dny do splnění řádného termínu pro absolvování kurzu (7 dní). V připomínce je rovněž uvedeno upozornění, že v případě mandatorních vstupních školení (BOZP, PO apod.) musí uživatel kurz absolvovat ihned/bezodkladně.

Po uplynutí řádného termínu nejsou uživateli zasílány automaticky žádné notifikace. Administrátor má v LMS k dispozici komfortní funkci pro rozesílání upomínek, díky které je rozeslání upomínky všem nebo vybraným uživatelům otázka několika desítek vteřin.

TIP!

Doporučujeme pravidelně kontrolovat přehledy o školení a v případě nedodržování termínů uživateli, rozesílat pravidelně upomínky. Průměrná absolvovanost kurzů v termínu je v celém systému vyšší než 95%, cca 2% kurzů právě probíhá a jen méně než 3 % kurzů není absolvováno v termínu (více než 5.500 organizací). Pokud jsou Vaše čísla horší, věnujte rozesílání upomínek větší pozornost :-)

Dostali jste odpověď na svou otázku?