Přeskočit na hlavní obsah
Statusy uživatelů
Aktualizováno před více než týdnem

Uživatelské statusy (v administraci jako "Stav") jsou v INSTRUCTORU tři.

Aktivní (zelená)

Status pro plně aktivní uživatele.

Uživatel má přístup do systému, dostává notifikace, může studovat kurzy, je započítán do fakturace.

Pozastaveno (oranžová)

Status pro dočasně neaktivní zaměstnance (rodičovská dovolená, dlouhodobá nemoc apod.).

Uživatel nemá přístup do systému, nedostává notifikace, nemůže studovat kurzy, je započítán do fakturace za další období.

Koš (červená)

Status pro odstraněné uživatele (odchozí zaměstnanci).

Uživatel nemá přístup do systému, nedostává notifikace, nemůže studovat kurzy, není započítán do fakturace za další období.

V Koši zůstávají odstranění uživatelé do konce probíhajícího fakturačního období podle smlouvy a lze je tak kdykoliv vrátit zpět mezi aktivní. Na konci fakturačního období jsou uživatelé automaticky z koše odstraněni do archívu.

UPOZORNĚNÍ

Nezapomínejte včas z LMS odstraňovat (přesouvat do Koše) zaměstnance, kteří vaší organizaci opustili. Při fakturaci platíte vždy za všechny uživatele se statusem Aktivní a Pozastaveno. Doporučujeme poznamenat si na poslední měsíc fakturačního období kontrolu uživatelských účtů a vyčistit všechny případné "mrtvé duše", aby vám za ně nebyly fakturovány uživatelské poplatky na další období. Kontrolu a případné vyčištění uživatelů proveďte nejpozději do 24. dne posledního měsíce fakturačního období. Případné reklamace po fakturaci nemusí být uznány!

Dostali jste odpověď na svou otázku?